Zdjęcie ma charakter poglądowy.
Dostarczona butelka może odbiegać od przedstawionej na zdjęciu.
Podczas 10-dniowej fermentacji w tankach ze stali nierdzewnej sok z dolnej części przepompowywany jest nad unosząca się, powstałą z gron skorupę (remontage) jak i następuje przebijanie skorupy (pigeage). Oba procesy pozwalają uzyskać perfekcyjną barwę oraz bogactwo aromatów. Wino dodatkowo przechodzi przez pionową prasę, gdzie podczas powolnego i delikatnego procesu zachodzi ostateczna ekstrakcja tanin. Następnie dojrzewa 28 miesięcy w 225 litrowych beczkach z amerykańskiego dębu i kolejne 36 miesięcy w butelce. Wino rekomendowane do każdego rodzaju czerwonego mięsa, grillowanej ryby i potraw na bazie bogatych sosów. Przed podaniem zalecane napowietrzanie. Kompozycja: 86% Tempranillo, 14% Mazuelo.
- Kurier, Płatność błyskawicznym przelewem online - Przelewy24.pl: 19,00 zł
- Kurier, Płatność przelewem tradycyjnym: 19,00 zł
- Kurier, Płatność u Kuriera : 24,00 zł
- Inpost, Płatność błyskawicznym przelewem online - Przelewy24.pl: 14,00 zł
- Inpost, Płatność przelewem tradycyjnym: 14,00 zł